Petrecere terminata cu un accident: Nuntasii au dansat in mijlocul strazii!

Ultima actualizare: 03-08-2012 23:13

UPDATE: Sambata noapte, in Gorj, 5 oameni care se aflau la o nunta au ajuns la camera de garda pentru c-au fost loviti de-a masina pe sosea. 4 dintre ei abia ajunsesera la petrecere, iar celalalt nici n-a apucat sa-si traga sufletul dupa o hora.

E drept, hora se intindea pana in strada, asa se explica faptul ca autoturismul a intrat in ei.

Aproape de miezul noptii distractia era in toi in comuna Vulpeni, la 45 de kilometri de Targu Jiu. Nuntasii s-au prins cu totii in hora, in fata casei si, cum muzica le-a dat avant, s-au intins pana pe sosea, ocupand o banda de mers a drumului european.

Cand s-a terminat hora oamenii au vrut sa intre in curte sa-si mai traga putin sufletul, dar o masina i-a surprins pe drum. Unul dintre nuntasi a fost luat pe capota autoturismului. Inca doua cupluri care doar ce ajunsesera si voiau sa mearga sa-i felicite pe miri au fost lovite de autoturism. Muzica a fost inlocuita de sirenele ambulantelor venite sa preia ranitii.

Cele doua cupluri care nici nu au apucat sa se bucure de petrecere au ajuns la spitalul din Targu Jiu.

Cea de-a cincea victima - un tanar de 18 ani aflat in stare mai grava - a fost dus la Craiova. Ranitii vor mai ramane internati cateva zile in spital. Rudele spera sa-si revina cat mai repede, mai ales ca doi dintre ei - un baiat si o fata - au nunta week-end-ul viitor.

Socrul mare spune i-a tot rugat pe nuntasi sa fie atenti la masini.

Soferul care a stricat petrecerea este cercetat acum penal pentru vatamare corporala. A ramas si fara carnet de conducere. Speriati dupa accident, cei care venisera la petrecere au renuntat la dans si s-au multumit doar sa ii asculte pe lautari.
 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO