Pericol de explozie! Un tir incarcat cu diluant, implicat intr-un accident


Ultimul update: Vineri 04 Mai 2012 16:15
Data publicarii: Marti 07 Octombrie 2008 00:00
Categorie: Stiri actuale

14 tone de diluant si vopsele s-au revarsat pe sosea dupa ce tirul si un camion s-au tamponat violent. Martorii spun ca soferul camionului nu a redus viteza si s-a izbit puternic de celalalt mastodont.


In urma impactului, soferul vinovat pentru producerea accidentului a ajuns direct la spital. In acest timp, pompierii au muncit incordati sa curate si sa securizeze soseaua. Doua ore, pana au terminat, s-a circulat pe un singur sens, cu mare dificultate.

Politistii n-au nicio indoiala: de vina este soferul camionului, care, intr-un sens giratoriu, n-a dat prioritate si a intrat in TIR-ul incarcat cu 14 tone de diluant si vopsele. Luat prin surprindere, soferul mastodontului n-a mai putut face nimic sa evite accidentul.

Militarii de la situatii de urgenta au imprastiat apa si spuma pe sosea, pe de o parte ca sa curate asfaltul, pe de alta ca sa evite aprinderea substantelor inflamabile. Intre timp, politistii faceau masuratori ca sa afle cine este vinovat de producerea accidentului.

Soferul camionului, care a provocat accidentul, a ramas internat peste noapte la spitalul din Sibiu. Cand se va pune pe picioare, va fi anchetat de politisti.

Tags: accident, dn 1,

Grav accident pe DN7! Un baietel de sapte ani si-a pierdut viata
Grav accident pe DN 1, in judetul Sibiu! Un mort si trei raniti!
Pitesti: accident in lant pe DN 65
VIDEO PROTVPLUS.RO