Pentru o mana de bani, a murit ingropat sub tone de pamant!

Ultima actualizare: 22-10-2012 23:44

UPDATE: Un subsol abandonat din care fura caramizi ca sa-si hraneasca familia i-a devenit momant unui barbat de 31 de ani din Harsova. In timp ce tragea de bucatile din zid, tot pamantul s-a cascat si l-a inghitit.

S-a dovedit a fi o lectie cruda pentru camarazii de hotie. Acestia au apucat sa fuga si au privit plangand cum pompierii nu-l mai gasesc pe Florin. Acum se simt cu totii condamnati, pentru ca traiesc intr-un oras in care rata somajului este uriasa - de peste 50% - si, potrivit autoritatilor, multi risca orice ca sa castige un ban.

"L-a inghitit pamantul sub ochii nostri", le-au strigat ingroziti prietenii tanarului medicilor si pompierilor. Minutele insa au trecut mai greu ca orele si nici urma de baiatul cazut in hau.

Oamanii care au asistat muti la incercarea disperata de salvare traiesc din hotie. Sunt saraci lipiti, au copii si fura caramizi sau fier vechi din casele si santierele parasite.

Cladirea in adancurile careia a murit tanarul era dezafectata. A fost cumparata acum cinci ani de un profesor univeristar din Capitala, care a lasat-o in paragina, spun autoritatile. Primarul sustine ca proprietarul, desi a fost amendat, n-a demolat-o pentru ca operatiunea l-ar fi costat cel putin 2.500 de lei. Nici gard nu exista acolo.

Nu este singurul caz in care casele de acest fel sunt lasate in voia sortii pana in ziua in care se fac praf de la sine ori ajutate de hoti.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO