O bucata din podul rutier de la Dornesti a cazut in raul Suceava

Ultima actualizare: 01-10-2012 03:30
Inundatii Moldova

O bucata din podul rutier de pe DN17 A Siret –Radauti, din localitatea suceveana Dornesti, unde circulatia a fost inchisa in urma inundatiilor de saptamana trecuta, dupa ce a cedat un pilon al constructiei, a cazut in raul Suceava.

Directorul Companiei Nationale de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania, Dorina Tiron, a spus ca aceasta situatie nu afecteaza cu mult situatia in care se afla podul si ca daca se va lucra in doua schimburi timp de cinci-sase luni podul va putea fi redat circulatiei.

Presedintele Traian Basescu este asteptat, luni, in localitatea Dornesti, unde s-a aflat si vineri, pentru a inspecta podul de pontoane peste raul Suceava care este instalat de militari.

Traian Basescu ar urma sa fie insotit de ministrul Apararii, Gabriel Oprea, si sa inspecteze modul in care se realizeaza podul de pontoane din Dornesti, ca solutie provizorie pana la refacerea podului de pe DN 17 A Siret-Radauti.

Localitatea Dornesti a fost afectata de recentele inundatii, iar podul rutier care asigura legatura, pe DN 17 A, intre localitatile Radauti si Dornesti, a fost avariat.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO