Mumia lui nea Gheorghe. A fost mana lui Dumnezeu, ba a necuratului!

Ultima actualizare: 06-11-2012 17:43

Un loc din Dambovita, in care parca nu se intampla nimic, fierbe acum dupa descoperirea incredibila de sambata, cand un batran mort de 28 de ani a fost scos din cavou intr-o stare perfecta de conservare.


Zeci de localnici care l-au vazut in picioare sprijinit de o cruce au mers duminica sa se inchine la biserica. Unii sunt convinsi ca e ceva necurat si ca, omul, un pacatos, a fost pedepsit astfel. Cei din familie si foarte multi localnici sunt convinsi insa ca e o minune a lui Dumnezeu. Mai ales ca batranul ar fi vrut din tot sufletul sa mearga la biserica, atunci cand tragea sa moara.

Si pastorul evanghelic din localitate, care a vorbit cu barbatul inainte sa-si dea ultima suflare, crede ca a fost mantuit.

"Dumnezeu poate sa faca si minuni. Omul s-a pocait. I-am vestit Evanghelia. A plans, i-a parut rau de ce a facut. El era un necredincios, un betiv si un tutunar", a spus Gheorghe Perjaru.

Oamenii l-au ingropat duminica pe nea Gheorghe in acelasi cavou de unde l-au scos. Desi aveau in plan sa ii mute osemintele in alta parte, ca sa puna o alta ruda in locul sau de veci.


 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO