Moarte suspecta in Craiova! Un cunoscut notar, gasit fara viata la birou

Ultima actualizare: 07-11-2012 01:56

Sfarsit cumplit pentru un notar in Craiova caruia parea sa ii mearga totul din plin. Omul a fost gasit mort miercuri seara in fata cladirii in care isi avea biroul, si pe care familia lui o detinea de altfel in intregime.

Pana la 35 de ani reusise sa se imbogateasca, mai ales in perioada de boom imobiliar cand avea clienti cu duiumul. Acum insa ceva s-a intamplat, cred anchetatorii care inclina sa creada ca a fost vorba despre o sinucidere. Tanarul a mai rezistat pana a fost dus la spital dar acolo inima lui s-a oprit.

Cosmin Sandu era unul dintre cei mai cunoscuti notari din oras. Provenea dintr-o familie buna, dar de indata ce s-a descurcat cu propriile puteri a inceput sa constuiasca mai multe imobile. Prabusirea pietei imobiliare l-ar lovit in plin.

Politistii incearca acum sa afle daca barbatul se imprumutase de la camatari si era presat in ultimul timp sa inapoieze banii. Intre timp asteapta si rezultatele analizelor care le vor spune daca notarul era sub influenta drogurilor cand a facut saltul spe moarte.

 

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO