Jaf armat la Reghin, cu un pistol de... jucarie! Teroare pentru 300 de lei!

Ultima actualizare: 07-05-2012 01:06

Au semanat teroare, pentru 300 de lei. Trei indivizi au patruns joi seara intr-o locuinta din Reghin, furiosi ca proprietarul le-ar fi datorat bani.

Cei trei barbati au mers, se pare, decisi sa isi incheie socotelile cu cel care le-ar fi datorat 300 de lei. Au navalit in locuinta, unde au dat insa doar de cumnata barbatului, o tanara de 24 de ani, care avea grija de cei trei copii ai acestuia.

Unul dintre ei a amenintat-o pe femeie cu un pistol, iar ceilalti doi au smuls unitatea computerului, pe care l-au luat in schimbul banilor. Apoi indivizii s-au urcat imediat in masina si dusi au fost.

Cand au ajuns acasa, proprietarii au chemat inspaimantati politia, iar oamenii legii i-au prins imediat pe indivizi, intr-un local din Reghin. Aveau cu ei calculatorul furat si arma folosita in atac: una de jucarie, spun oamenii legii.

Indivizii au varstele cuprinse intre 28 si 30 de ani. Au fost retinuti pentru 24 de ore si vor fi prezentati instantiei vineri dimineata cu propunere de arestare preventiva pentru 29 de zile, fiind acuzati de violare de domiciliu si talharie.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO