"Inima" de mama! Si-a abandonat copilul fara nicio remuscare

×
Codul embed a fost copiat

UPDATE: In timp ce mii de femei se roaga arzator cerului sa ramana insarcinate, altele isi leapada pruncii ca pe niste caini de pripas. S-a intamplat la Galati, unde o asa-zisa mama si-a dus baietelul de mana la Protectia Copilului si acolo l-a lasat.

Inspectorii au ramas cu gura cascata. Individa mirosea a bautura si nu parea sa aiba urma de regret. Nu-i pasa nici ca sambata, de ziua lui, fiul ei va plange singur intr-un camin, printre straini.

Inspectorii de la Protectia Copilului au intrebat-o totusi pe femeia in varsta de 30 de ani daca este sigura ca vrea sa-si lase in orfelinat singurul fiu. Cu limba usor impleticita, mama baiatului de 9 ani a confirmat.

Femeia spune ca nu are barbat, locuinta si nici bani sa creasca un prunc. A dat in scris ca renunta la baietel, caruia asistentii sociali ii cauta acum o familie cu suflet. Asta nu inseamna ca nu sunt revoltati.

De la inceputul anului, numai in judetul Galati, 30 de copii au fost trimisi chiar de parinti in centrele de plasament.

Citește și
ambulanta Turcia
Satu Mare: si-a abandonat fetita imediat dupa ce i-a dat nastere!
VIDEO. Scene șocante: un deținut se furișează în spatele unei tinere și își dă pantalonii jos. Ce a urmat
Articol recomandat de sport.ro
Dorinel Munteanu și-a bruscat un jucător: ”Trebuia să fiu și mai dur! Nu s-a uitat la mine!”
Dorinel Munteanu și-a bruscat un jucător: ”Trebuia să fiu și mai dur! Nu s-a uitat la mine!”
Citește și...
Un cuplu de nemti si-a abandonat copiii intr-un restaurant din Italia
Un cuplu de nemti si-a abandonat copiii intr-un restaurant din Italia

Lasati in voia sortii, trei copii de opt luni, 2 si 4 ani au fost abandonati de parintii lor, un cuplu din Germania intr-un restaurant din nordul Italiei.

Satu Mare: si-a abandonat fetita imediat dupa ce i-a dat nastere!
Satu Mare: si-a abandonat fetita imediat dupa ce i-a dat nastere!

O femeie din Satu Mare si-a abandonat copilul, o fetita, la cateva ore dupa ce i-a dat viata. Cea mica este perfect sanatoasa si a fost gasita de cativa locatari invelita intr-o haina, in scara unui bloc.

Bebelus abandonat in toaleta spitalului din Petrosani
Bebelus abandonat in toaleta spitalului din Petrosani

Nou-nascutul de doar de o zi a fost gasit de o femeie de serviciu, intr-o punga lasata parca la intamplare. Nimeni nu stie cum a ajuns copilul acolo si cu atat mai putin cine i-ar putea fi mama.

Recomandări
Ciolacu anunță că
Ciolacu anunță că "nu este nevoie de legislaţie suplimentară" pentru ca Iohannis să candideze la Senat. Mesaj pentru PNL

Premierul Marcel Ciolacu a declarat, sâmbătă, la Cluj, că nu crede că este nevoie de legislaţie suplimentară pentru ca preşedintele Klaus Iohannis să poată candida pentru un post de parlamentar.

Roxana Mînzatu dezvăluie că vine
Roxana Mînzatu dezvăluie că vine "dintr-o familie foarte amărâtă". De ce s-a înscris în PSD pe vremea lui Iliescu

Propusă pentru funcţia de vicepreşedinte executiv al Comisiei Europene, Roxana Mînzatu, a dezvăluit, că provine dintr-o familie săracă și social-democrată ”până la sânge”.

 

România va intra într-un proces de ajustare fiscal-bugetară din 2025. Reguli
România va intra într-un proces de ajustare fiscal-bugetară din 2025. Reguli "mult mai stricte" pentru gestionarea finanţelor

România va intra într-un proces de ajustare fiscal-bugetară, începând din 2025, iar regulile pentru gestionarea finanţelor ţării vor fi mult mai stricte, a anunţat, vineri seara, ministrul Finanţelor, Marcel Boloş.