Inca o saptamana de libertate, cel putin, pentru interlopul Eugen Preda!

02-03-2009 00:00

Tribunalul Bucuresti a decis sa fie ingaduitor cu procurorii si le-a acordat sapte zile sa decripteze toate imaginile de pe camerele de supraveghere din timpul incidentului de la mall-ul Plaza Romania.

Preda si-a petrecut toata dimineata la tribunal. Era infricosat ca va ajunge dupa gratii ca si cei trei apropiati arestati vineri de aceeasi instanta.

Fostul sportiv si angajat al MAI avea pregatita o pledoarie de nevinovatie dar se baza si pe cateva inregistrari aflate la dosar din care rezulta ca agentii de paza au recationat exagerat fata de el si in care se poate vedea cum mai multi agenti de paza il agreseaza, in incercarea, probabil, de a-l imobiliza.

Nu a fost insa nevoie de niciun argument pentru ca cei trei judecatori din complet au decis sa le mai acorde procurorilor un ragaz de o saptamana pentru a decoda toate imaginile primite de la camerele de supraveghere si a le aduce in fata tribunalului.

Judecatorii vor sa isi faca o imagine completa despre cele petrecute acum doua sambete in Plaza Romania inainte de a decide soarta lui Preda.  Iar trei dintre apropiatii lui Eugen Preda au fost arestati preventiv abia dupa al doilea proces.

Tribunalul Bucuresti a refuzat luni sa judece recursul in cazul lui Eugen Preda.

Tags: eugen preda,


VIDEO PROTVPLUS.RO