In memoria lui Andrei! Elevii condamna violenta la Craiova

Ultima actualizare: 18-08-2012 20:15
Andrei Eduard Goreci

Elevi din Craiova, dar si voluntari ai mai multor asociatii participa, joi, in fata Teatrului "Marin Sorescu", la o actiune de condamnare a actelor de violenta, dupa uciderea cu 2 lovituri de cutit a elevului Andrei Goreci, de numai 17 ani.


Actiunea de protest a elevilor craioveni a inceput cu o intarziere de cateva zeci de minute, participantii tinand un moment de reculegere in memoria lui Andrei Goreci, elevul de 17 ani injunghiat mortal in urma cu o saptamana.

Participantii la actiune au amplasat pe gardurile Jandarmeriei mai multe bannere cu mesaje precum: "Andrei, suntem alaturi de tine", "Spuneti stop violentei", "Violenta ucide tineri" si "Vrem sa nu mai moara tineri ca Andrei". 

In urma cu o saptamana, doi elevi ai Liceului "Tudor Arghezi" din Craiova au fost atacati cu cutitul de catre un tanar, pe o strada din apropierea unitatii de invatamant, iar in urma incidentului unul dintre ei a murit, celalalt fiind ranit.

Tanarul de 19 ani acuzat ca l-a injunghiat mortal pe adolescent a fost arestat preventiv pentru omor calificat, in baza unui mandat emis pe numele sau de Tribunalul Dolj

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO