I-a explodat apartamentul in momentul in care a dat cu spray de gandaci!


Ultimul update: Luni 08 Octombrie 2012 12:54
Data publicarii: Sambata 21 Noiembrie 2009 00:00
Categorie: Stiri actuale

Nenorocire intr-un bloc din Iasi, care s-a cutremurat din temelii sambata dimineata. Un barbat care a vrut sa omoare gandacii din bucatarie a provocat un incendiu violent.

 

N-a bagat de seama o candela aprinsa si jetul otravitor a nimerit direct in flacara. Infricosator este ca in incapere se acumulase si gaz si de aici, un cocteil exploziv, care i-a bagat in spital si pe pe proprietar, si pe sotia lui.

Iasi, ora 9.30 de minute. O bubuitura asurzitoare a strabatut tot blocul cu opt etaje. Zeci de oameni s-au speriat infiorator. La etajul cinci, o bucatarie sarise in aer.

Pe proprietarul apartamentului, un barbat de 38 de ani, vecinii l-au gasit ars din cap pana-n picioare. Dadea cu insecticid in bucatarie, cand o flama uriasa l-a orbit pentru o fractiune de secunda.

Chemati de vecini, medicii de la salvare i-au transportat pe ranit si pe sotia lui la spital. Femeii i-au zburat in fata cioburi. El e mult mai rau.

Angajatii societatii de gaz si pompierii au sigilat imediat apartamentul celor doi.

Specialistii cred ca, cel mai probabil, cineva a uitat un ochi al aragazului deschis, iar in camera se acumulau gaze. In paralel, ardea o candela, care stropita din greseala cu insecticid, a declasat infernul.

Cei doi soti vor ramane cu sechele. Pe de alta parte, singura veste buna este ca explozia nu a afectat structura de rezistenta a imobilului.

 

A cazut de la etajul 8, dar s-a oprit la cativa centimetri de sol!
Le-a sarit in aer apartamentul nou-nout!
Explozie in Bucuresti din cauza unei tevi de gaz! Un mort si patru raniti
VIDEO PROTVPLUS.RO