Gest de Prima Doamna: excursie gratuita la Bucuresti pentru 40 de orfani

Ultima actualizare: 04-11-2012 14:21

Zi plina pentru prima doamna a Romaniei, care si-a adus aminte cum este sa ai copii mici. Si nu doi cati a crescut, ci peste 40.

M-au impresionat. Stiu sa cante foarte frumos, invata bine, sunt cuminti si meritau o excursie in Bucuresti!
Maria Basescu
Maria Basescu a vrut sa isi petreaca aceasta sambata minunata in compania unor orfani pe care i-a cunoscut intr-un centru din Covasna. I-a indragit din prima si pentru ca sint cumiti, i-a premiat cu o excursie la Bucuresti.

Gradina Zoologica a fost prima pe lista obictivelor turistice si probabil si cea mai apreciata. Copiii, de la 3 la 20 de ani, s-au bucurat teribil cand au dat cu ochii de simpaticii pelicani, de tigrii maiestuosi sau de obraznicele maimute. Chiar si de prietenosii serpi.

Cimpanzeul Felix si mandrilul Oscar au fost cei mai bucurosi de oaspeti. In plus, au primit bunatati din mana Primei Doamne.

Daca maimutele au fost zgomotoase, poneii s-au aratat mult mai docili. S-au lasat mangaiati si au primit in schimb zahar si morcovi. Spre finalul vizitei, doamna Basescu a zarit o veche "prietena" - iapa Lena, pe care a botezat-o in urma cu 6 ani.

A doua atractie pe ordinea de zi: Casa Poporului.

Plimbarea copiilor la Bucuresti nu este intamplatoare. Doamna Basescu i-a vizitat pana acum de doua ori la Covasna si a aflat ca isi doresc din suflet sa ajunga la Bucuresti. De acum, cei 46 de copii necajiti pot spune ca macar un vis li s-a implinit.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO