Romania inghetata! -25 de grade la Negresti, -21 la Timisoara!


Ultimul update: Miercuri 01 August 2012 09:21
Data publicarii: Luni 21 Decembrie 2009 00:00
Categorie: Stiri actuale

Prizonierii nametilor au indurat duminica noapte cele mai scazute temperaturi inregistrate in aceasta iarna aspra. Minus 21 de grade au fost la Timisoara, un ger cum n-au mai masurat acolo specialistii in decembrie de... 40 de ani.

Raul Bega a inghetat bocna, iar luni dimineata aparatele aratau minus 14 grade, cu doar sapte mai mult decat duminica-noapte.

A fost insa un ger de-au crapat pietrele in Moldova. Locuitorii din Negresti, judetul Vaslui, au dardait la - 25 de grade Celsius. Din datele Ministerului Sanatatii, 11 romani au murit de hipotermie de cand a dat frigul.

La Iasi, mercurul termometrelor a coborat pana la 19 grade sub zero, duminica noapte, iar cativa oameni sarmani au ajuns la spital cu degeraturi groaznice la membre. Pentru una dintre victime, medicul a avut cea mai crunta dintre vesti: va ramane, cel mai probabil, fara picioare.

La Sibiu a fost mai frig decat la Balea Lac. Minus 20 de grade Celsius. Luni dimineata, la minus 15, comerciantii din piete tremurau din toate incheieturile.

Din fericire, pe timpul zilei, s-au mai adaugat cateva grade, asa ca nimeni nu s-a ales cu degeraturi.

 De Craciun se anunta insa vreme calda!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tags: meteo, ninsoare,

Planurile de Craciun a zeci de europeni,
Vreme rece, chiar geroasa, in prima parte a zilei!
Braila: proaspete mamici si bebelusii lor, spre casa cu duba Jandarmeriei
VIDEO PROTVPLUS.RO