Si-a macelarit logodnicul cu un cutit de bucatarie! Apoi a sunat la 112

Ultima actualizare: 29-04-2012 15:59

Cadavrul unui tanar inspector de la finantele publice din Baia Mare a fost gasit marti noapte, macelarit intr-un apartament. In dormitorul transformat in scena a crimei, statea cu un cutit langa ea, chiar logodnica omului.

De altfel, femeia a fost cea care a format 112 si a anuntat ca a ucis un om. Au trecut de-atunci ore de audieri, dar investigatorii nu reusesc sa afle de la tanara de 22 de ani, studenta la 3 facultati, un posibil motiv al omorului.

Mama Ioanei s-a trezit cand a auzit tipete si zgomotul unei incaierari in camera vecina. Aproape a lesinat cand si-a vazut viitorul ginere plin de sange si pe fiica ei cu un cutit in mana.

Acum, femeia incearca sa isi scape de inchisoare fata - a spus procurorilor ca poate aduce acte ca este in evidenta medicilor psihiatri. Chiar si asa, judecatorii o pot trimite pe tot restul vietii, intr-un spital-penitenciar.

Tanara era casatorita de un an, cand l-a cunoscut pe logodnicul ei. A divortat fara regrete, desi la prima casatorie parea implinita. Nunta din urma cu doi ani a facut senzatie in oras.

Alaiul a fost format numai din motocliclisti, iar tanara a plecat in sa spre biserica. Atunci toata lumea vorbea despre bucuria ei, acum cauta sa-nteleaga tragedia.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO