Scafandrii nu au gasit-o pe Elodia la Nucsoara

18-11-2008 00:00

Elodia are toate sansele sa se transforme intr-un caz fara de sfarsit. Procurorul care se ocupa de disparitia avocatei din Brasov si-a indreptat atentia spre un lac din Arges si le-a cerut scafandrilor sa sparga gheata si sa caute cadavrul.

Cei trei scafandri care au coborat in adancuri nu au avut deloc o misiune usoara. Apa a fost rece si la suprafata avea o pojghita groasa de gheata. 

Din pacate, cautarile nu au dat roade. Scafandrii au scotocit fundul laculului, dar n-au gasit niciun indiciu care sa-i conduca la cadavrul Elodiei Ghinescu.

Anchetatorii au aflat ca politistul Cristian Cioaca obisnuieste sa-si petrecaca timpul liber in zona. Chiar inaintea disparitiei, pe cand Elodia se afla in concediu in Dubai, el a fost la Nucsoara cu prietenii, cu corturile. Asadar, e un loc foarte bine cunoscut de Cristian Cioaca.
 
In plus, spun anchetatorii, este un loc unde poate fi usor ascuns un cadavru. Lacul se afla intr-o zona muntoasa, inconjurat de padure, la 5 kilometri distanta de comuna Nucsoara, iar drumul de acces este greoi. 

Esecul cautarilor de luni nu ii dezarmeaza pe achetatori. Acestia sunt decisi ca, la primavara, sa reia cercetarile in aceasta zona, unde mai sunt si alte lacuri care ar trebui cercetate. 

Politistul Cristian Cioaca este invinuit ca si-a omorat nevasta, pe avocata Elodia Ghinescu, iar apoi i-a ascuns cadavrul.

Vezi aici toate materialele www.stirileprotv.ro despre cazul Elodia!


VIDEO PROTVPLUS.RO