Durere imensa! Avocata disparuta din Pitesti, gasita inecata in mare

Ultima actualizare: 22-06-2012 13:58

UPDATE: Misterul unui cadavru de femeie descoperit pe stabilopozii din Constanta s-a spulberat intr-un mod sinistru: era chiar piesa care le lipsea dintr-un dosar de disparitie anchetatorilor din Pitesti.

Cautau o avocata, bulversata de moartea fiicei sale, si plecata de acasa, spre ingrijorarea sotului. Dupa o verificare in baza de date, barbatul a sosit sa morga sa-si identifice sotia si abia a rezistat socului. Toate indiciile spun ca victima, care n-a putut trece niciodata peste pierderea copilei, si-a dorit sfarsitul.

Sotul avocatei Cristina Spirescu a intrat joi seara la morga din Constanta cu speranta ca trupul pe care i-l vor arata anchetatorii nu va fi cel al sotiei. A inteles insa repede ca a ramas singur pe lume.

Cristina Spirescu, avocata in varsta de 43 de ani, a inceput sa moara cate putin din clipa cand fiica ei a pierit, la inceputul lui februarie. Monica se intorcea cu prietenii de la ski, din Bulgaria. Masina in care se aflau cei cinci tineri s-a zdrobit de un camion, pe o sosea necuratata de gheata. Mama tinerei de 20 de ani nu si-a putut vindeca rana. A pastrat camera fetei neschimbata, ca si cum Monica trebuia sa vina acasa de la facultate din clipa in clipa.

Parintii Monicai isi reprosau mereu ca o lasasera sa plece in Bulgaria, in ciuda unei presimtiri care le strangea inima.

Avocata si sotul ei au incercat sa-si adune puterile si sa mearga mai departe. Vinerea trecuta, insa, Cristina Spirescu n-a mai venit acasa. Sotul a simtit ca-i ingheata inima. Si fiica lor tot intr-o vineri murise. Dupa trei zile in care a cautat-o peste tot, i-a anuntat disparitia la politie. Spera intr-un miracol...

Femeia nu avea niciun act de identitate asupra ei. Doar verigheta. Politistii din Constanta nu aveau nicio pista ca sa afle cine este. Au trimis semnalmentele ei tuturor colegilor din tara. Cei din Pitesti s-au gandit ca ar putea fi avocata disparuta si l-au dus pe sotul acesteia la Constanta. Barbatul a fost socat sa afle ce loc a ales sotia sa pentru a-si lua zilele.

Avocata va fi inmormantata in cavoul familiei, alaturi de fiica a carei disparitie n-a suportat-o.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO