Duel: Alina Dumitru si Denis Bolborea vs. Florin Grozea si Natalia Sandu

×
Codul embed a fost copiat

Al saselea sezon al emisiunii Dansez pentru tine a inceput cu lacrimi de speranta, bucurie, dar si de tristete. Aproape 2.000.000 de telespectatori au urmarit in minutul de aur al emisiunii povestile si dansurile celor opt perechi din concurs.


Poate emotiile, poate ca a fost primul dans pana ne-am acomodat cu publicul, cu juriul, dar vom munci si mai mult sa ne salvam.
Alina Dumitru
Din pacate, doua sunt condamnate la duel, iar una va parasi concursul in editia viitoare. Pentru Florin de la HiQ, Alina Dumitru si partenerii lor vine o saptamana grea. Au de pregatit patru dansuri ca sa demonstreze ca merita sa ramana in concurs.

Ceilalti concurenti vor dansa vinerea viitoare alte doua stiluri foarte indragite de telespectatori: rumba si dans tiganesc.

Prima editie a fost cu adevarat o noapte de vis! Intr-un decor mai frumos, cu o melodie nou nouta, ringul de la "Dansez pentru tine" a vibrat vineri seara de emotie, energie si dans.

Citește și
dansez pentru tine
"Dansez pentru tine" a inceput la ProTv!
De ce Rusia va pierde în războiul din Ucraina. Un expert chinez în geopolitică explică care sunt cei patru factori principali

Nu a plouat cu note de 10, in schimb telespectatorii au putut vedea, in premiera, dans egiptean, mexican, irlandez sau chinezesc, toate executate cu gratie si indemanare de cele opt perechi din concurs.

Abia mergand, Lili Sandu a fost aproape de partenerul ei insa nu pe ringul de dans. Medicii i-au interzis sa mai faca efort din cauza coastei rupte.

Laura Cosoi a sarit in ajutorul echipei. A invatat coregrafiile intr-o zi si l-a facut pe Andrei sa spere mai departe.

Pavel Bartos si Luciana Muntean, dar si Gina Pistol impreuna cu partenerul ei au demonstrat ca nu e nevoie sa fii profesionist ca sa iei note mari. Munca multa si repetitii nenumarate, asta este reteta succesului lor.

Slow fox-ul nu a fost insa punctul lor forte, iar la dansul din folclorul international i-au covarsit emotiile.

Faptul ca am fost la inceput ne-a dezavantajat, plus emotiile inerente la televizor, atata presiune... Nu cred ca suntem slabi si o sa demonstram ca suntem foarte buni.
Florin Grozea

Telespectatorii Pro Tv pot salva una dintre cele doua echipe care se vor infrunta in duel in a doua editie a emisiunii. Ei pot vota din Romania la 1776 si din republica Moldova la 0301 cu textele Alina sau Florin.

Florin Grozea (HI-Q) si Natalia Sandu din Chisinau viseaza sa continuie visul parintilor Nataliei, care au decedat, acela de a-i ajuta pe unchiul si matusa ei care se lupta cu saracia. Odata cu moartea parintilor ei, s-a dus parca totul de rapa pentru neamul lor.

Natalia viseaza sa mai salveze ceea ce a mai ramas din familia ei, adica pe unchiul, matusa si pe verii sai care par urmariti de ghinion. Casa le-a fost luata de ape la inundatii, iar viata lor nu pare sa mai ajunga pe un fagas firesc, lipsit de lacrimi si deznadejde.

Cei doi copii ai unchilor nu mai au posibilitati financiare de a continua scoala, iar viitorul acestora este sub semnul intrebarii. Parintii Nataliei erau cei care ii ajutau tot timpul, de aceea Natalia se simte responsabila fata de singura familie care i-a ramas pe lume.

Telespectatorii sensibilizati de povestea Nataliei si de ambitia cu care danseaza ea alaturi de Florin pot suna la 0900760606 sau pot trimite sms la 1776 (din Romania) sau 0301(din republica Moldova) cu textul Florin pentru a da o sansa visului nobil al Nataliei de a-si salva singura familie pe care o mai are pe lume.

Alina Dumitru si Denis Bolborea din Craiova lupta pentru bunicul lui Denis. El a fost un exemplu pentru toata familia, la peste 75 de ani de ani el era un om activ, muncea si ajuta toata familia pana cand a fost victima unui accident. Toata familia a fost socata de urmarile accidentului.

Familia l-a trimis pe Denis sa lupte pentru ca bunicul sa redevina omul de altadata. Bunicul lui a fost acela care a stat mereu cu el, se plimbau, alergau prin parc, ii dadea sfaturi de viata. Bunicul a fost cel care l-a incurajat sa faca dans. Denis a pretuit foarte mult timpul petrecut cu el.

Totul a mers foarte bine pana acum trei luni cand bunicul lui a suferit un accident. Un microbuz a dat peste el, desi traversa strada aproape de trecerea de pietoni. In urma accidentului a ramas cu multiple fracturi de bazin si cu leziuni urologice. Nu putea fi supus unei operatii deoarece avea femurul spart. A avut suruburi in genunchi si niste aparate ii sustineau piciorul pentru a creste drept si la aceeasi lungime.

Initial nu s-a putut misca, apoi incet, incet a inceput sa se ridice. Acum se poate deplasa decat cu ajutorul unui cadru, este hranit cu lingurita, dar cu un efort financiar considerabil, acesta are sansa sa se recupereze.

Acum este randul lui Denis sa-i salveze viata bunicului sau si sa-i fie sprijin la durere si suferinta. Telespectatorii Pro Tv care vor ca Denis sa mai aiba sansa de a lupta pentru bunicul lui pot suna la 0900760602 sau pot trimite sms la 1776 (din Romania) sau 0301(din republica Moldova) cu textul Alina.

Articol recomandat de sport.ro
NEWS ALERT Zinedine Zidane revine! S-a înțeles cu noua sa echipă
NEWS ALERT Zinedine Zidane revine! S-a înțeles cu noua sa echipă
Citește și...
Surprize, surprize pentru Stefan Banica la
Surprize, surprize pentru Stefan Banica la "Dansez pentru tine"

Stefan Banica Junior a implinit 41 de ani si la miezul noptii a avut parte de un dar special. In direct in timpul emisiunii Dansez pentru tine, sotia lui, Andreea Marin Banica, fiica lor Violeta si fiul artistului, Radu Stefan, i-au cantat La multi ani.

"Dansez pentru tine" a inceput la ProTv!

Cele opt perechi au dus vineri seara prima lupta in ringul de dans, pentru a-si implini marele vis. Ca de fiecare data, voi decideti cine merge la duel si cine merita premiul de 60.000 de euro.

Lili Sandu, alaturi de Andrei in prima editie
Lili Sandu, alaturi de Andrei in prima editie "Dansez pentru tine"

Desi nu mai poate dansa alaturi de Andrei in competitie, Lili a fost alaturi de acesta in prima editie a emisiunii, pentru a-l incuraja si pentru a-l asigura de tot sprijinul ei.

Recomandări
Analiștii militari, despre răspunsul Israelului la atacul cu drone de sâmbătă: „Limitat și strict simbolic”
Analiștii militari, despre răspunsul Israelului la atacul cu drone de sâmbătă: „Limitat și strict simbolic”

Limitat și strict simbolic, așa califică experții răspunsul Israelului la atacul iranian de sâmbătă. Acțiunea a vizat o bază militară de lângă Isfahan. în vecinătatea unor instalații nucleare.

Cîrstoiu, întrebat dacă Ciolacu şi Ciucă i-au cerut să se retragă: Nici vorbă. Probabil că va fi o discuţie luni
Cîrstoiu, întrebat dacă Ciolacu şi Ciucă i-au cerut să se retragă: Nici vorbă. Probabil că va fi o discuţie luni

Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, Cătălin Cîrstoiu, a negat informaţiile că liderii coaliţiei, Marcel Ciolacu şi Nicolae Ciucă, i-au cerut să se retragă din cursă, dar a precizat că va avea o discuţie cu aceştia, probabil luni.

Furtuna Renata continuă să facă ravagii în România. În nordul țării a nins viscolit și se circulă în condiții de iarnă
Furtuna Renata continuă să facă ravagii în România. În nordul țării a nins viscolit și se circulă în condiții de iarnă

Un nou episod de vreme rea, cu grindină și polei, îi pune în dificultate pe șoferi. Un bărbat și-a pierdut viața într-un accident produs în județul Sibiu.