Doi muncitori ingropati de vii la Piata Presei!

Ultima actualizare: 06-05-2012 00:54

Nici atunci cand mor oameni nu ne invatam minte. Dupa cazul Banesa, unde au murit trei oameni, alti doi muncitori au fost astazi ingropati de vii.


Mai multe echipe de pompieri si medici au mers la fata locului. Una dintre victime, un barbat de 30 de ani, a fost ingropat doar pe jumatate. A fost scos repede si dus de urgenta la spital. Greul insa abia incepea.

Pompierii au intrat intr-o cursa contra cronometru pentru cealalta victima: Marian Gurita, de 30 de ani. Era ingropat adanc in pamant. A fost scos abia dupa doua ore de sapaturi. A lasat in urma o sotie si doi copii de patru si zece ani.

Barbatul locuia in comuna Tartasestii de Jos, din judetul Teleorman. Venise la Bucuresti ca sa castige o paine pentru familia sa.

Muncitorii sapau un sant pentru inlocuirea unei conducte de apa. Se chinuiau sa inlature pamantul lasat in urma de excavator. Dintr-o data, malul s-a pravalit peste ei. Anchetatorii nu exclud posibilitatea ca acesta sa fi cedat sub greutatea utilajului.

Firma la care lucrau cei doi are un contract cu Apa Nova de inlocuire a retelei de utilitati. Patronii trebuie sa explice de ce au permis ca muncitorii sa lucreze fara ca malurile santului sa fie intarite. O tragedie similara s-a petrecut in urma cu aproximativ o luna si in cartierul Baneasa, unde au murit trei oameni.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO