Distractie la doi pasi de moarte in Baia Mare: drifting pe un lac inghetat!

Ultima actualizare: 01-11-2012 12:51

Mai multi tineri, amatori de senzatii tari, si-au ambalat la maxim motoarele masinilor, pe un lac de acumulare inghetat.

Nu s-au gandit nicio clipa ca gheata ar putea sa cedeze sub greutatea autoturismelor. Doar o minune a facut sa nu ajunga vreunul pe fundul lacului.

Distractia tinerilor din Baia Mare a durat ore in sir. Cu portbagajele ridicate, motoarele turate si muzica data la maxim, au incins gheata.

Pe lacul Firiza, gaseai mai mereu masini care se intreceau in cai putere pana seara tarziu. Daca nu i-au putut convinge cu nici vorba buna, nici cu amenzile, autoritatile au blocat caile de acces la lac cu parapeti din beton.

Daca imprudentii baimareni au avut noroc ca a rezistat gheata, un sofer din Targoviste a avut noroc ca a fost apa mica. Angajat al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Dambovita, omul a plonjat de pe DN 72, direct intr-un parau inghetat de langa Gaesti.

Politistii spun ca avea viteza, asa ca l-au amendat. Soferul in varsta de 39 de ani a scapat teafar, dar autoturismul va sta zile bune in service.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO