Sofer fara permis cu o masina neinmatriculata: a parcat fix intr-o pizzerie


Ultimul update: Miercuri 08 August 2012 00:25
Data publicarii: Luni 17 Ianuarie 2011 00:00
Categorie: Stiri actuale

UPDATE: Fiasco total, in locul plimbarii de senzatie la care un tanar si-a invitat duminica noapte 3 prieteni. Erau in Popesti Leordeni, langa Capitala, si tocmai cand il cucerise cu talentul sau de pilot, n-a mai stapanit masina.

Cu putin inainte de miezul noptii, un vacarm asurzitor a scos oamenii din casele de langa o pizzerie din Popesti Leordeni. Au auzit mai intai sunetul ascutit al unor frane fortate, apoi o bubuitura care a reverberat in geamuri si imediat zona s-a luminat de la focul care mistuia masina ce lovise zidul localului.

Pe cei din masina, 3 baieti si o fata, i-au scos cativa soferi care treceau prin zona. La scurta vreme, i-au preluat 4 ambulante, care i-au dus la spitale din Capitala.

Peste noapte, doar unul dintre raniti a ramas internat, ceilalti n-au avut nevoie de spitalizare. Printre ei este si tanarul despre care, au aflat politistii, urcase fara drept la volan. In plus, in dosarul penal pe care i l-au deschis, politistii au mai trecut si vatamarea corporala din culpa.

Cel mai probabil, pe seama lui vor ramane si reparatiile la cladirea avariata - o intreaga aripa restaurantului, care nu avea asigurare. Era o terasa noua pe care proprietarii voiau sa o inaugureze chiar astazi.

Localnicii spun ca accidentele rutiere sunt frecvente in zona; noaptea soseaua e libera, soferii vin cu viteza si rateaza curba: multi dintre ei ajung apoi la camerele de garda, doar norocosii scapa numai cu masina facuta praf.

Tags: accidente,

Grav accident de circulatie langa Craiova: un om a murit, 5 sunt la spital
Doua TIR-uri s-au ciocnit, dar n-au sarit scantei, ci fier vechi si sandale
Accidentata mortal pe zebra. Trecerea de pietoni nu era marcata
VIDEO PROTVPLUS.RO