Crima in familie. A vrut sa isi violeze sora, dar si-a omorat cumnatul

Ultima actualizare: 03-11-2012 20:17

Politistii din Galati au fost anuntati ca un barbat de 56 de ani din Tecuci zace fara viata in locuinta lui, si alaturi, plina de rani, este si sotia lui. Femeia abia mai respira cand au preluat-o medicii si a apucat sa spuna o poveste bulversanta.

Ea sustine ca fratele ei ar fi autorul atacului. Ar fi vrut sa o violeze, iar cand sotul ei i-a tinut piept, l-a omorat. Femeia, in varsta de 67 de ani, a povestit ca barbatul a tarat-o in casa cu o zi inainte, unde a vrut sa abuzeze de ea. Pentru ca s-a impotrivit, barbatul a injunghiat-o.

Anchetatorii, chemati in casa celor doi soti de chiriasul care locuieste la ei, spun ca femeia in varsta de 67 de ani este destul de incoerenta in declaratii.

Ea sustine ca scena sangeroasa s-ar fi petrecut in locuinta fratelui, dar el sta la 7 kilometri de casa celor doi. In plus, femeia nu a putut sa explice cum de politistii au gasit trupul sotului ei in propria casa.

Medicii spun ca urmatoarele 24 de ore sunt critice pentru starea femeii. In acest timp, politistii spun ca au deja un cerc de suspecti. La audieri va fi chemat atat barbatul care i-a gasit pe cei doi soti injunghiati cat si fratele femeii, cel pe care ea il incrimineaza.

 

 

 

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO