Cosmar pe sosea! Au intrat cu masina intr-un stalp si au luat foc

Ultima actualizare: 20-03-2012 09:40

Printr-o cumplita experienta au trecut duminica seara doi barbati din Bucuresti, a caror calatorie in goana s-a incheiat pe patul de spital. Masina lor s-a izbit de un stalp, pe Soseaua Chitilei si a luat foc, starnind panica printre trecatori.

Zgomotul asurzitor produs atunci cand masina s-a zdrobit de stalp i-a scos din case pe localnici. S-au alarmat atunci cand au vazut ca, in autoturismul cuprins de flacari, ramasese captiv un barbat. Cu mult curaj au infruntat pericolul si l-au salvat.

Celalalt barbat care se afla in masina a fost proiectat prin parbriz in urma impactului, povestesc martorii. Oamenii spun ca autoturismul, care venea dinspre Chitila, a derapat si a lovit stalpul de pe marginea drumului. Soferul circula, se pare, cu viteza, iar cand n-a mai putut controla masina ar fi tras de volan, evitand astfel cativa pietoni care traversau in acel moment strada.

Cei doi barbati au ajuns in stare grava, la spital. Politistii continua cercetarile pentru a stabili cu exactitate cauzele accidentului.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO