Cautarile pe lacul din Cluj continua! Un tanar e de negasit!

Ultima actualizare: 14-10-2012 16:50

UPDATE: Indurare! Asta au strigat, in genunchi, parintii celor doi studenti care s-au inecat in lacul Belis-Fantanele. Dupa cautari si rugi arzatoare, scafandrii au tras, luni, la suprafata trupul unuia dintre ei.

Cand si-au vazut copilul scos din adancuri parintii abia mai respirau de durere. Scafandrii i-au gasit trupul foarte aproape de locul in care s-a rasturnat hidrobicicleta in care se aflau trei prieteni.

Pe mal, secatuita de puteri, statea si mama lui Ovidiu, celalalt student inghitit de apa. "Nu este el fiul meu", spune ea incontinuu. Era singurul copil, pe care si l-a dorit enorm. Aveau o relatie speciala si, cu zece minute inainte sa plece cu ambarcatiunea, vorbise cu ea la telefon.

Sambata, baietii s-au ambitionat sa faca o plimbare cu hidrobicicleta, desi se lasase noaptea.

Iancu si Ovidiu erau studenti in primul an la Universitatea Tehnica din Cluj. Iancu avea o minte sclipitoare povestesc profesorii si colegii lui.

Catalin, singurul care a reusit sa se salveze, simte ca a scapat din infern. Cu greu a povestit ca atunci cand hidrobicleta a inceput sa se zdruncine, si-a dat seama ca sunt in pericol. El a sarit in apa, care nu avea mai mult de patru grade, ca sa mai usureze din greutate. In urmatoarele secunde prietenii lui erau la fund.

Catalin s-a prins de un bustean si a inotat 30 de metri pana la mal.

Echipele de salavare vor continua si marti cautarile, in speranta ca vor da si de Ovidiu.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO