Beciul mortii! Patru barbati, rapusi de gazele emanate de must.Unul a murit

Ultima actualizare: 02-07-2012 00:34

Operatiune dramatica de salvare intr-o casa din Vaslui! Un barbat a murit si alti trei au agonizat in beciul gospodariei, plin de gazele emanate de mustul ce fierbea.

Un al cincilea a riscat enorm, a coborat dupa toti, i-a legat cu franghii si i-a tras la suprafata. Prea tarziu, au spus medicii in cazul unuia dintre ei. Astfel sase copii au ramas fara tata.

Secundele intre viata si moarte s-au scurs greu, iar locuitorii si echipajele de la ambulanta au facut tot ce au putut pentru a-i salva pe toti.

Trei dintre barbati se aflau la un vecin si au avut pofta de un pahar de vin nou. Unul din ei a coborat in beci pentru a umple o sticla. Vazand ca nu mai iese, unul dintre prieteni l-a urmat, dar a lesinat chiar cand se pregatea sa-l scoata.

Al treilea a intrat in incercarea de a da o mana de ajutor. A fost, insa, doborat si el de gazele toxice. Ingrozit, proprietarul a strigat dupa ajutor.

Un al patrulea a coborat in beciul mortii, dar si el a fost la un pas de a lesina. I-a vazut pe cei trei agonizand, insa n-a putut face nimic. Cu ultimele puteri s-a agatat de treptele pivnitei si a reusit sa ajunga la aer.

In cele din urma, cei trei au fost scosi de un alt localnic, care a coborat dupa toti cu un fular la gura.

Doua dintre victime au fost salvate, dar starea barbatului de 36 de ani, cel care intrase primul in pivnita, era foarte grava. Timp de 40 de minute medicii au incercat sa-l ajute.

In timp ce incercau sa salveze cele trei vieti, doctorii au aflat ca proprietarul casei in care s-a intamplat tragedia este cardiac si suferise in trecut doua infarcte.

Pacientul pierdut de echipajul medical a lasat in urma o familie saraca si sase copii. Cel mai mic are doar un an.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO