Becali s-a trezit cu Fiscul in curtea "Palatului". Control la TVA


Ultimul update: Miercuri 20 Iunie 2012 16:29
Data publicarii: Vineri 11 Decembrie 2009 00:00
Categorie: Stiri actuale
Gigi Becali la meciul FC Brasov - Steaua

Patronul Stelei s-a trezit vineri cu Fiscul in curtea "Palatului" din Aleea Alexandru, oficialii de la ANAF suspectandu-l pe Becali ca nu a platit TVA la anumite tranzactii imobiliare desfasurate in 2006-2008.


"O echipa se afla astazi (vineri, n.r.) la George Becali la 'Palat' pentru a stabili daca are de platit TVA din tranzactiile imobiliare. A inceput deja verificarea. Nu exista inca o suma de plata, aceasta urmand sa fie stabilita dupa ce omul de afaceri pune la dispozitie documentele pentru a le confrunta cu datele noastre", au declarat surse din Agentia Nationala de Administrare Fiscala, citate de Mediafax.

Contactat de Gandul, patronul Stelei a spus ca nu crede ca este vorba despre razbunare din partea lui Traian Basescu pentru ca l-a sustinut pe Mircea Geoana.

"Nu cred ca e o razbunare a lui Basescu, nu vreau sa vorbesc aiurea. La inceput, si io am crezut ca e asa, dar m-am interesat si controlul se desfasoara la mai multe persoane, nu numai la mine", a declarat latifundiarul.

In urma cu aproape o saptamana, Fiscul a instituit sechestru pe 45 milioane de euro in domeniul imobiliar. Aproximativ 7.000 de romani au facut tranzactii imobiliare fara sa achite TVA in perioada 2006-2008. In top conduce deputatul Robert Negoita, el avand de dat 120 milioane de lei (aproximativ 28 milioane de euro).

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO