Bacau: politistii au retinut-o pe mama copilului adus in coma la spital

Ultima actualizare: 08-08-2012 15:07

Femeia care si-a abandonat copilul, dupa ce l-a adus miercuri in coma la spitalul din Bacau, a ajuns pe mainile politistilor.

 

Anchetatorii au retinut-o pentru audieri si incearca sa afle cine i-a provocat baietelului de 2 ani loviturile teribile de la cap, care i-au adus sfarsitul. Intre timp, politistii asteapta si rezultatele necropsiei. Legistii trebuie sa le spuna ce anume l-a omorat pe copil.

Mama copilului de doi ani a fost luata de politisti de acasa, impreuna cu fii ei mai mari, de 7 si 13 ani. Toti trei au incercat sa-i convinga pe anchetatori ca ar fi de fapt vorba de un accident. Lasat in grija fratilor mai mari, copilul ar fi cazut pe scari si, de teama, baietii n-au suflat o vorba.

Cand femeia s-a intors de la serviciu si a vazut ca baietelul nu mai poate vorbi, a fugit cu el la spital. Nu le-a dat insa niciun raspuns politistilor, atunci cand au intrebat-o de ce si-a lasat copilul singur.

Pe baza concluziilor la care vor ajunge medicii legisti, politistii vor stabili daca o vor cerceta sau nu pe femeie pentru moartea baietelului. La prima vedere, medicii se indoiau de faptul ca leziunile de pe corpul copilului ar fi fost provocate de o simpla cadere.

Cazul va fi anchetat si de cei de la Directia pentru Protectia Copilului.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO