Atentie, cad stanci! Circulatia pe DN 10 Buzau-Brasov, blocata

Ultima actualizare: 02-11-2012 03:05
stanci sosea

Centrul Infotrafic al Politiei Romane informeaza ca, din cauza caderii pe partea carosabila a unei pietre foarte mari de pe versantul muntos, circulatia rutiera pe DN10 Buzau-Brasov este la aceasta ora blocata in judetul Buzau.

Circulatia rutiera din zona barajului Siriu este provizoriu deviata pe ruta Poieni-Cislau-Valenii de Munte -Brasov, dupa ce un bolovan de 8 metri lungime, 5 latime si 4 inaltime s-a desprins din stanca si s-a prabusit pe drum, traficul rutier fiind blocat in zona Siriu pe ambele sensuri.

Conducatorii auto sunt sfatuiti sa respecte indicatiile politistilor rutieri si sa adapteze viteza la conditiile de drum si vizibilitate.

Centrul Infotrafic mai anunta ca nimeni nu a fost ranit in urma acestui incident.

Polititii au instituit puncte de informare prin care ii instiinteaza pe soferi ca circulatia spre Brasov este blocata, iar traficul este deviat. Pana cand stancile vor fi ridicate de pe sosea, circulatia se va desfasura pe ruta Cislau-Valenii de Munte Brasov.

Pe DN 10 Buzau-Brasov, in zona localitatii Siriu au loc frecvent astfel de fenomene. In fiecare primavara cand apare fenomenul de inghet-dezghet rocile se desprind de pe versantul aflat pe marginea drumului si aluneca pe carosabil, blocand circulatia. De asemenea, atunci cand ploua mai puternic stancile ajung pe sosea, punand traficul in pericol.

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO