Ancheta la Spicul Duda, dupa un meci terminat ca o lupta de K1

Ultima actualizare: 06-09-2012 07:56

Acum este randul Federatiei de Fotbal sa "loveasca" in echipa "Spicul Duda Epureni" din Vaslui, ai carei suporteri s-au dovedit mari iubitori de box.

Dupa lupta pe care au purtat-o in teren, cu fotbalistii formatiei gazda "Olimpia Stanilesti", forul sportiv se gandeste chiar sa le excluda favoritii din campionatul judetean. Iar politistii au si ei ancheta lor: doi fotbalisti atacati le-au "pasat" niste plangeri.

Batalia de la Duda Epureni s-a lasat cu capete sparte si ochi vineti. Scosi din minti de un fault, zeci de suporteri ai echipei gazda s-au napustit pe teren si i-au faultat ei pe oaspeti.

Printre cei filmati in actiune este si un consilier local care fuge cu bata in mana dupa un fotbalist. Nu parea sa aiba intentii pasnice, dar domnul se scuza. Ar fi vrut de fapt sa-l protejeze pe atacantul transformat in tinta vie si l-a grabit in acest fel spre masina.

Dupa un meci crunt, fotbalistii oaspeti au reusit sa se puna la adapost in microbuzul scolar cu care venisera. Unul dintre sportivii batuti, care a fost internat, si colegul sau, care si acum are ochiul umflat, vor ca huliganii sa fie pedepsiti.

Incaierarea care a oprit meciul de fotbal a avut consecinte neplacute si pentru fotbalistii de la Spicul Duda. Sponsorul, care le asigura microbuzul pentru deplasari si un pachetel cu mancare pentru drum, este foc si para.

Conducatorii si jucatorii de la Spicul Duda au fost chemati la judecata de Asociatia de Fotbal. Echipa poate fi desfiintata in urma violentelor.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO