Alerta in Fagaras! Turistii disparuti au sanse minime de supravietuire


Ultimul update: Marti 02 Octombrie 2012 07:00
Data publicarii: Marti 14 Iulie 2009 00:00
Categorie: Stiri actuale

Cele mai negre temeri ale salvamontistilor plecati sa caute doi turisti disparuti duminica in masivul Fagaras incep sa se adevereasca. Oamenii muntelui spun ca, cel mai probabil, barbatii au fost luati de o viitura si au sanse minime de supravietuire.


Cei doi turisti, un tanar de 26 de ani din Targu Mures, si un barbat de 40 de ani, cetatean maghiar, au fost vazuti ultima oara duminica , in zona cabanei Turnuri.

Ar fi trebuit ca, pe seara, sa ajunga la baza muntelui, unde un prieten ii astepta cu masina. Dar n-au mai ajuns la intalnire. Cautarile salvamontistilor au fost dificile, pentru ca valea Arpasului a fost ravasita de viitura: munti de pietre, lemne pravalite pe traseu si toate podetele luate de ape.

Echipele de salvare din Victoria si Sibiu, fomate din 27 de oameni au gasit doar cateva lucruri imprastiate, care apartin celor doi. Este vorba despre un bocanc, un rucsac si o lanterna.

Salvamontistii vor relua cautarile miercuri. Se ia in calcul si varianta ca trupurile sa fi fost duse pana in apa Oltului.

Tags: accidente,

Muntele mortii: o tanara si-a pierdut viata in masivul Piatra Craiului
Inconstienta era sa il coste viata! A urcat pe munte in miez de noapte
Captivi in mijlocul zapezii! O plimbarea pe munte putea sa le fie fatala!
VIDEO PROTVPLUS.RO