Accident, sinucidere sau crima? O femeie gasita moarta intr-o prapastie

Ultima actualizare: 16-07-2012 19:02

Moartea misterioasa a unei femei a dat curs unei anchete complicate in judetul Arges. Victima s-a prabusit intr-o prapastie, langa barajul Vidraru.

Cativa turisti i-au vazut trupul si au sunat la 112. Anchetatorii nu stiu insa daca au in fata un accident, o sinucidere sau o crima. N-au putut sa ajunga in locul mortii, pentru ca era un perete abrupt. S-au bazat pe sprijinul celor de la Salvamont, care au adunat probele.

Trei salvamontisti au coborat in prapastia adanca de aproximativ 300 de metri. S-au oprit la 100 de metri, in locul unde se afla trupul femeii. Politistii au incercat si ei sa ajunga acolo, dar nu au putut din cauza terenului accidentat. Asa ca i-au ghidat prin statie pe salvatori, care au strans in locul lor probele de la fata locului.

Dupa ce au periat toata zona in cautare de indicii care sa-i ajute pe politisti sa afle ce s-a intamplat cu femeia, salvamontistii au scos cadavrul din rapa.

Politistii n-au gasit nici un act de identitate si nu stiu deocamdata cine este.

Femeia nu era echipata pentru o excursie pe munte, intr-o zona periculoasa. Purta o bluza, pantaloni trei sferturi si sandale. Avea aproximativ 40 de ani, cred anchetatorii, care asteapta rezultatul autopsiei.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO