Trupul pilotului mort la Raliul Iasului a ajuns acasa, la Moeciu

Ultima actualizare: 06-10-2012 20:44

Trupul neinsufletit al pilotului mort la Raliul Iasului a fost intampinat acasa, la Brasov, de rudele sale, cu inimile impietrite de durere. A avut un ghinion teribil, spun cu ochii inlacrimati familia si prietenii.

 

Sambata, cand s-a produs tragedia, barbatul a avut, se pare, un moment de ezitare pe un drum forestier, iar masina a zburat de pe traseu si a intrat intr-un copac. Singurul din zona.

"O sa fie o cursa grea, dar sper ca o sa terminam si la final o sa fim unde ne-am propus". Pilotul Lucian Garbacea spunea aceste cuvinte vineri, inainte sa inceapa competitia.

Era o pasiune noua, pe care o cunoscuse dupa ce fiul sau a inceput sa participe la curse de masini. Isi insotea baiatul la mai toate concursurile. Asa s-a intamplat si la Iasi, unde s-au inscris impreuna. Din pacate, nu au mai ajuns amandoi la final.

Dintr-un astfel de accident, 99% scapa de obicei nevatamati. El a avut acel ghinion de 1%.
Nelu Cornelia, prieten
Duminica seara, echipele din Raliul Iasului nu au mai primit premii si nici nu au mai sarbatorit. Colegul lor lipsea dintre ei si nimic nu putea umple golul. Nimeni nu stie ce s-a intamplat exact in acea clipa nefasta, cand masina sa a zburat de pe drum.

A pierdut controlul, din cauza vitezei sau a unei manevre gresite, cred ceilalti piloti. Sau, din cauza caldurii, i s-a facut rau in masina, spun medicii, care au incercat aproape o ora sa-l resusciteze.

In urma accidentului, organizatorii de raliuri se gindesc ca pe viitor sa scurteze lungimea etapelor si sa sporeasca numarul punctelor de prim ajutor.

Fiul lui Lucian Garbacea spune ca va continua traditia familiei, in numele tatalui sau.

Duminica seara, in judetul Brasov, a fost jale mare. Rude, prieteni, vecini au asteptat acasa, la Moeciu, sicriul cu trupul neinsufletit al pilotului de 42 de ani. Apropiatii barbatului spun ca le vine cu greu sa creada ce s-a intamplat. Sfasiati de durere, ei se pregatesc acum de inmormantare.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO