Accident inexplicabil: un sofer experimentat, mort in circumstante ciudate

Ultima actualizare: 28-10-2012 02:08

O viata curmata tragic si suferinte cumplite pentru un alt om aflat acum in spital. Pe DN7, un sofer experimentat a murit intr-un accident pe care politistii inca nu-l pot explica.


Fara vreo cauza aparenta, masina pe care o conducea a intrat pe contrasens, in fata unui camion. Dupa impactul frontal, a urmat al doilea, din spate: inca un automobil a intrat in carambol.

Soferul vinovat s-a stins in masina. Din autoturismul care s-a oprit in parapetul drumului a fost scos in viata doar insotitorul sau. Grav ranit la cap si la maini, acesta a fost de urgenta la spital.

Accidentul s-a petrecut pe DN7, intre localitatile Vestem si Talmaciu. Soferul care l-a provocat avea 64 de ani si peste 40 - experienta la volan. Nici politistii nu si-au dat inca seama din ce cauza masina lui a ajuns pe contrasens. Acolo s-a izbit frontal de un camion. Imediat dupa aceea, a fost lovita din spate de un alt autoturism si proiectata intr-un parapet de pe marginea drumului.

Camionul si al doilea automobil au ramas pe mijlocul drumului, pana cand au fost mutate cu utilajele de la Drumuri. Circulatia a fost blocata complet pe ambele sensuri timp de aproape o ora, timp in care pe DN7 s-au format coloane de masini, lungi de cinci kilometri.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO