A venit in Bucuresti, si-a abandonat copilul intr-un taxi si a disparut!

Dată publicare: 23-10-2009 00:00
Dată actualizare: 28-10-2012 11:29


A batut 600 de kilometri pana la Bucuresti ca sa isi caute iubitul si, pentru ca n-a dat de el, o femeie din Bihor si-a abandonat pruncul si a disparut in noapte. Victima inocenta a unor adulti iresponsabili, baietelul striga disperat dupa mama.


Copilasul abandonat este acum in grija medicilor de la Institutul pentru Ocrotirea Mamei si Copilului. A fost adus aici de asistentii sociali, dupa ce mama lui l-a lasat in masina unui taximetrist.

Cu doar cateva ore inainte de a-si abandona copilul, asistentii sociali de la Primaria Sector 2 au incercat sa o convinga pe femeie sa nu mai stea pe strazi, unde fusese gasita. Ba mai mult, i s-ar fi sugerat sa mearga impreuna cu baietelul la un centru de ocrotire sau la un spital. Femeia a refuzat si a cerut sprijin pentru a ajunge in Gara de Nord, ca sa se poata intoarce acasa, in comuna Bulz, din Bihor.

La mai putin de doua ore dupa discutiile cu asistentii primariei, acestia au aflat ca femeia fugise dintr-un taxi.

Femeia a ajuns in Gara de Nord cu un tren de la Oradea. Tinea in brate un baiatel de doi ani si cateva luni. Umbla dezorientata pe strazi, cand au gasit-o politistii Sectiei 9, care au chemat de urgenta asistenta sociala. Din pacate, inspectorii au crezut-o pe cuvant.

Nu a stat nimeni sa se asigure ca femeia se si urca in tren. Asa ca, pe la 04.00 dimineata, a luat un taxi si i-a cerut soferului sa o duca in comuna Pantelimon. Pe Soseaua Stefan cel Mare i-a cerut acestuia sa opreasca sub pretextul ca trebuie sa scoata niste bani dintr-un bancomat. Taximetristul a asteptat-o in jur de doua ore dupa care a sunat la 112.

Baietelul a ajuns acum in grija statului. Cea care l-a abandonat este croitoreasa si castiga in jur de 1.000 lei pe luna. Din pacate, acesta nu este primul prunc pe care il leapada. Mai are doi copii, de 9 si 10 ani, uitati prin centre de plasament.

Tags: abandonuri,


VIDEO PROTVPLUS.RO