A picat tavanul intr-un mall din Timisoara. Nu sunt raniti, dar curge apa

Dată publicare: 08-07-2010 00:00
Dată actualizare: 07-08-2012 21:18


UPDATE: Alerta in mall-ul din Timisoara. S-a prabusit tavanul langa o cafenea. In zona erau desigur oameni, care s-au temut ca este cutremur. Ei povestesc ca bucatile de tencuiala s-au imprastit peste tot, ca niste schije.

Acum doua saptamani, dupa jumatatea de ora de ploaie torentiala, o parte dintre magazine s-au umplut de apa. Din fericire, fara sa raneasca pe nimeni. Doar ca de aceasta data s-au sesizat atat politistii, cat si a inspectorii in constructii.

De acum doua saptamani, de cand o buna parte din demisoul cladirii a fost inundat, a mai plouat de cateva ori. De data asta, apa s-a infiltrat prin acoperis. Tavanul din rigips s-a inmuiat, iar astazi a cazut cu un zgomot asurzitor, povestesc martorii.

Cei de la Inspectoratul de stat in constructii au vizitat locul si au facut cercetari. In functiie de concluziile la care vor ajunge nu este exclus sa aplice si sanctiuni. Mai ales ca administratorul cladirii are obligatia sa urmareasca in timp cum se comporta constructia dupa inundatie. Amenzile in acest caz sunt intre 1.550 si 7.700 de lei.

Tags: inundatii, mall,


VIDEO PROTVPLUS.RO