A iubit bautura mai mult decat pe proprii ei copii si a ramas fara ei!

24-02-2009 00:00

O femeie din Braila si-a pierdut marti cei trei copii pe care ii neglija cumplit in favoarea alcoolului. Cu totii traiau intr-o incapere de cativa metri patrati, fara energie electrica sau apa.

In plus, femeia nu se ingrijea nici macar sa faca curat in locuinta. Cand au ajuns acolo, asistenti sociali au incercat sa stea de vorba cu ea inainte de a-I lua copiii, dar n-au avut cu cine sa se inteleaga.

Rudele femeii o contrazic insa si povesteasc ca zilnic se ineaca in bautura. Tocmai din aceasta cauza, in urma cu cativa ani, iubitul a parasit-o si a luat cu el si patru dintre cei sapte copii pe care ii aveau. Asa a ramas cu cei trei copii cu varste cuprinse intre patru si noua ani. Pentru cresterea lor a primit bani de la autoritati, insa s-au dus pe altceva.

Inspectorii sociali nu au mai stat la discutii cu femeia si i-au dus pe doi dintre cei trei copii intr-un centru de plasament.

Cel de-al treilea copil, care nu era acasa cand au venit asistentii sociali, a fost adus si el la centru de plasament de autotitatile locale. Daca femeia nu scapa repede de sub jugul bauturii ar putea sa nu-si mai vada copiii.


VIDEO PROTVPLUS.RO