1.000 de functionari si primari din Vrancea protesteaza in fata Prefecturii

Ultima actualizare: 06-05-2012 05:14
Protest bugetari

Aproximativ 1.000 de persoane - primari din tot judetul Vrancea si functionari publici - protesteaza, la Focsani, in fata sediului Prefecturii.

Protestul a inceput in jurul orei 10.00, in fata Casei de Cultura din Focsani, unde s-au adunat majoritatea primarilor din cele 73 de unitati administrative ale judetului Vrancea, precum si functionari publici din primariile din judet.

Protestul este organizat de filiala Vrancea a Asociatiei Comunelor din Romania, dar s-au alaturat si primari de orase si municipii din Vrancea, majoritatea fiind membri ai PSD si PNL.

De la Casa de Cultura, protestatarii au mers la Prefectura Vrancea, unde la ora transmiterii acestei stiri scandeaza "Jos Guvernul Boc", "Jos Basescu" si "Hotii".

Protestarii ca prefectul judetului, Ion Oprea, sa vina in mijlocul lor pentru a-i fi inmanat un memoriu cu principalele nemultumiri. Prefectul a refuzat insa sa iasa in mijlocul oamenilor, astfel ca o delegatie a protestatarilor a mers in Prefectura, la discutii cu autoritatile judetene.

Primarii si functionarii publici sunt nemultumiti de faptul ca administratiile din judetul Vrancea au pierdut peste 34 de milioane de lei, in urma rectificarii negative a bugetului, care "are ca efect falimentarea administratiilor publice locale".

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO