Sebastian Vladescu: Daca modificati prea mult bugetul, imi dau demisia!


Ultimul update: Luni 04 Iunie 2012 04:06
Data publicarii: Joi 07 Ianuarie 2010 00:00
Categorie: Stiri Politice

Asta le-a spus, joi, ministrul de finante parlamentarilor din comisiile de specialitate. Sebastian Vladescu a incercat sa-i convinga pe alesi ca nu sunt bani si pentru alte investitii, doar pentru cele trecute in buget.

Cresterea pensiilor cu 13%, reducerea CAS-ului cu aproximativ 10 procente si cresterea bugetului pentru Ministerul Sanatatii.

Daca toate aceste modificari votate in comisii de alesi vor fi puse in practica, ministrul finantelor ameninta cu demisia: "Daca Parlamentul va vota aceste decizii va fi nevoie ca un alt ministru al finantelor sa le aplice pentru ca eu nu sunt capabil sa aplic un alt buget decat cel pe care il avem acum," a spus Vladescu.

Bugetul asta e ca in Marin Preda: unde dragoste nu e, nimic nu e!
reprezentant PD-L
In timpul dezbaterilor, ministrul a incercat sa-i convinga pe senatori si deputati ca nu sunt bani si sa renunte la amendamente. Atat de tare s-a straduit, incat un panou de proiectie era cat pe ce sa-i cada direct in... cap.

Ministrul de finante a mai spus ca in acest an urmeaza sa fie disponibilizati aproximativ 100.000 de bugetari. Crede insa ca toti cei care vor ramane in sistemul de stat isi vor primi la timp salariile. La fel si pensionarii.

In plus, i-a averizat pe parlamentari ca daca fiecare minister ar investi atat cat si-ar dori, deficitul bugetar ar urca pana la 12%.

Desi ar fi trebuit sa lucreze pana la ora opt, presedintele comisiei a suspendat sedinta la ora 17:00, pe motiv ca alesii nu mai erau atenti...

Legea unica de salarizare ar putea intarzia plata salariilor bugetarilor
Disciplina la dezbaterile pe buget si cat mai putine amendamente acceptate!
VIDEO PROTVPLUS.RO