Buget de criza: Fara tichete de masa sau cadou in 2010 pentru bugetari

Ultima actualizare: 18-10-2012 04:45
Tichet

Guvernul va interzice institutiilor publice centrale si locale sa acorde angajatilor, in 2010, tichete de masa, tichete cadou si tichete de vacanta, conform proiectului bugetului de stat pentru anul viitor.

"Institutiile publice centrale si locale, indiferent de sistemul de finantare si de subordonare, inclusiv activitatile finantate integral din venituri proprii, infiintate pe langa institutiile publice, nu acorda tichete de masa personalului din cadrul acestora. In bugetele pe anul 2010 ale institutiilor publice centrale si locale, indiferent de sistemul de finantare si de subordonare, inclusiv activitatile finantate integral din venituri proprii, infiintate pe langa institutiile publice, nu se prevad sume pentru acordarea de tichete cadou si tichete de vacanta personalului din cadrul acestora", se arata in document.

Si in 2009, Executivul a intentionat sa interzica autoritatilor si institutiilor publice sa acorde angajatilor tichete cadou si tichete de vacanta, dar a renuntat la idee in urma negocierilor cu sindicatele, informeaza Mediafax.

Guvernul Boc "reloaded" aduce programul de guvernare "strangem din dinti"

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO