Buget de criza: Fara tichete de masa sau cadou in 2010 pentru bugetari


Ultimul update: Joi 18 Octombrie 2012 04:45
Data publicarii: Luni 21 Decembrie 2009 00:00
Categorie: Stiri Economice
Tichet

Guvernul va interzice institutiilor publice centrale si locale sa acorde angajatilor, in 2010, tichete de masa, tichete cadou si tichete de vacanta, conform proiectului bugetului de stat pentru anul viitor.

"Institutiile publice centrale si locale, indiferent de sistemul de finantare si de subordonare, inclusiv activitatile finantate integral din venituri proprii, infiintate pe langa institutiile publice, nu acorda tichete de masa personalului din cadrul acestora. In bugetele pe anul 2010 ale institutiilor publice centrale si locale, indiferent de sistemul de finantare si de subordonare, inclusiv activitatile finantate integral din venituri proprii, infiintate pe langa institutiile publice, nu se prevad sume pentru acordarea de tichete cadou si tichete de vacanta personalului din cadrul acestora", se arata in document.

Si in 2009, Executivul a intentionat sa interzica autoritatilor si institutiilor publice sa acorde angajatilor tichete cadou si tichete de vacanta, dar a renuntat la idee in urma negocierilor cu sindicatele, informeaza Mediafax.

Guvernul Boc "reloaded" aduce programul de guvernare "strangem din dinti"

Sursa: Mediafax

Tags: bugetari, bani, buget,

Guvernul ar putea trimite bugetarii in concediu fara plata in fiecare luna!
Boc: Bugetul pe 2010, aprobat de Parlament la inceputul lunii ianuarie
Bugetarii vor primi cu 15,5% mai putini bani!
Boc: Bugetul pe 2010, aprobat de Parlament la inceputul lunii ianuarie
Bugetarii vor primi cu 15,5% mai putini bani!
VIDEO PROTVPLUS.RO