Un traficant de droguri, arestat, dupa ce politia a gasit 15 kg de marijuana si un aligator in casa

Dată publicare: 11-01-2013 09:01
Dată actualizare: 14-01-2013 02:05


aligator - 2

Surpriza uriasa pentru cativa politisti americani din Oakland care au verificat casa unui traficant de droguri.

Conform Daily Mail, politistii au ramas socati cand au vazut ca alaturi de cele 15 kilograme de marijuana descoperite in casa unui barbat de 32 de ani se afla un aligator, adus acolo sa pazeasca marfa. "Mr. Teeth" (trad. Domnul Dinti) a fost luat pana la urma de autoritati si dus la Gradina Zoologica din Oakland, pentru ca Assif Mayar, barbatul care detinea drogurile, sa fie arestat.

Descoperirile facute de politisti au fost pur intamplatoare. Agentii au verificat casa respectivului barbat in urma unei plangeri depuse de un vecin. Sursa citata scrie ca atunci cand au intrat in locuinta, au gasit 15 kilograme de marijuana, in valoare de 100.000 de dolari, si un bazin in care se afla aligatorul urias.

"Ne-am mai intalnit in anumite cazuri cu caini mari, rai, dar cu un aligator nu prea, este ceva cu totul neobisnuit", a marturisit unul dintre politistii prezenti la fata locului.

Aligatorul, dus la gradina zoologica, a fost apoi transportat la o clinica veterinara, dupa ce ingrijitorii au sesizat ca este bolnav. In acest moment este ingrijit si tinut in carantina.

Sursa: Daily Mail


VIDEO PROTVPLUS.RO