Un britanic si-a abandonat masina, un Aston Martin de 180.000 de euro, la cateva zile dupa cumparare

Dată publicare: 28-12-2013 14:32
Dată actualizare: 31-12-2013 07:07


aston martin

Un britanic si-a abandonat masina - un Aston Martin nou nout, in valoare de peste 180.000 de euro - pentru ca bolidul de lux s-a blocat pe o strada inundata chiar in ziua de Craciun.

Inundatiile cu care s-a confruntat in perioada Sarbatorilor Marea Britanie l-au facut pe un barbat sa-si lase masina de lux, proaspat cumparata, in mijlocul drumului, relateaza Daily Mail.

Soferul, care nu a vrut sa-si dea numele, a incercat sa conduca pe o strada inundata, insa apa a intrat in masina iar aceasta s-a defectat.

Incidentul s-a petrecut in Kent iar proprietarul autovehiculului nu a parut prea afectat. "Ma duceam acasa, cand masina s-a stricat in mijlocul strazii inundate. E in ordine, e doar o masina. Nimeni nu a fost ranit, asta e ceea ce conteaza" a declarat barbatul.

Locatarii care au privit de la geam incidentul au povestit cele intamplate cu regret pentru cowww.incont.ro/companii/cel-mai-bine-platiti-ceo-directorii-care-au-castigat-milioane-de-dolari-in-2013.htmlstisitoarea, dar si frumoasa masina.

Masina a fost ridicata dupa cateva ore si dusa intr-un service auto.

 

Sursa: Daily Mail


VIDEO PROTVPLUS.RO