Un barbat a donat unui azil rochia de mireasa a sotiei sale, dupa o viata impreuna. Biletul emotionant pe care l-a lasat

Ultima actualizare: 13-06-2015 07:12
rochie de mireasa

O intamplare extrem de emotionanta s-a petrecut la un azil de batrani din Leeds, care a donat o rochie de mireasa, insotita de un biletel.

Voluntarii de la azilul St. Gemma's Hospice au relatat ca un barbat a adus o geanta cu donatii la magazinul de caritate al unitatii, iar cand au sortat hainele au descoperit o uimitoare rochie de mireasa din dantela. Din biletul care o insotea au aflat ca rochia vintage apartinuse sotiei barbatului, care acum voia sa o ofere unei alte femei, relateaza The Mirror.

"Ii doresc femeii care va avea aceasta rochie sa aiba o viata impreuna cu persoana iubita. 56 de ani, cum am avut eu. Ani fericiti. Am fost un barbat norocos sa ma insor cu o femeie ca a mea", a fost mesajul de pe bilet.

Angajatii azilului au fotografiat imediat rochia si au postat-o pe pagina de Facebook a institutiei, in incercarea de a-l gasi pe donator si de ce nu, sa vada o fotografiei a sotiei sale purtand rochia la nunta lor.

Rochia este la vanzare pe eBay, iar banii obtinuti din vanzarea ei vor merge in contul azilului.

 

We were donated this beautiful vintage wedding dress this week by a true gent, here it is being modelled by one of our...

Posted by St Gemma's Hospice Charity Shops on Tuesday, June 9, 2015

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO