Un baietel de 6 ani a fost suspendat de la scoala pentru "hartuire sexuala". Ce a facut copilul

Dată publicare: 11-12-2013 12:29
Dată actualizare: 14-12-2013 07:02


Hunter Yelton

Decizia luata de directorul unei scoli din Statele Unite este cel putin absurda, iar acum povestea a ajuns in ziarele din toata tara.

Lui Hunter Yelton, de 6 ani, din Canon City, Colorado, i s-a interzis sa mai vina la scoala pentru ca "a hartuit sexual" o colega, relateaza New York Daily News.

Ce facuse, de fapt, Hunter? Si-a sarutat pe obraz colega preferata, despre care directorul spune ca este "iubita lui".

Hunter si-a sarutat colega in clasa, luni, iar gestul sau au fost pe loc sanctionat, parintii fiind informati ca este suspendat pentru o zi.

"Eram in clasa. Eram in timpul orei de citire, m-am intins spre ea si i-am dat un pupic. M-au trimis direct la director. Am facut ceva rau, imi pare rau", a spus Hunter pentru un post local de televiziune.

Mama baietelului, Jennifer Saunders, a spus ca decizia scolii de a-l suspenda pe Hunter pentru o zi este exagerata. De asemenea, este nepotrivit sa se pretinda ca fiul ei si fetita in cauza sunt "iubiti"

"Toata aceasta poveste a luat o amploare nebanuita. Acum, fiul meu de 6 ani ma intreaba: 'Ce este acela sex, mama?'. Cuvantul 'sex' nu ar trebui sa existe intr-o propozitie formulata de un copil de 6 ani", a spus femeia.

Sursa: New York Daily News


VIDEO PROTVPLUS.RO