Stafia care bantuie palatul dinastiei Tudorilor, pozata cu mobilul de o eleva. "Nu mai pot sa dorm bine de atunci". FOTO

Dată publicare: 25-02-2015 10:22
Dată actualizare: 28-02-2015 07:13


Palatul Hampton Court

De aproape 200 de ani se spune ca bantuie Palatul Hampton Court, din Marea Britanie, iar acum stafia faimoasei Grey Lady a fost pozata cu telefonul mobil de o eleva.

Holly Hampsheir, 12 ani, a vrut sa-si pozeze verisoara, Brook McGee, 12 ani, in timp ce amandoua vizitau cladirea care dateaza din secolul XVI. Dar, in mod inexplicabil, in fotografie apare silueta unei femei, care pare sa fie Sybil Penn, care pluteste in spatele elevei de 12 ani, potrivit Daily Mail.

In fotografie, prezenta femeii cu par inchis la culoare si haine cernite, pare cat se poate de reala, insa cele doua fete nu au vazut aceasta persoana in apropiere pe parcursul vizitei.

Cele doua verisoare au facut descoperirea infricosatoare la finalul zilei, cand au ajuns acasa. "Ne-am speriat teribil... Noi nu am vazut nimic cat am fost acolo. Oamenii spun ca in camera se raceste cand apare stafia, dar noi nu ne-am dat seama de asta. De atunci, nu am mai dormit bine", a spus Brook McGee.

Sybil Penn a murit in 1562, de variola. A fost servitoare la Hampton Court pentru regii din dinastia Tudorilor, i-a ingrijit pe Printul Edward si pe Regina Elisabeta I, de la care a luat boala.

 

Stafia ar fi fost vazuta prima data in 1829, cand biserica palatului a fost reconstruita, iar mormantul ei a fost mutat. De atunci, mai multe persoane i-au semnalat prezenta in diverse ocazii.

Palatul Hampton Court a fost resedinta regilor britanici timp de peste 500 de ani si, de-a lungul timpului, ar fi fost bantuit de mai multe stafii.

Sursa: Daily Mail


VIDEO PROTVPLUS.RO