Singura fotografie in care aceasta tanara pare normala. Cum arata corpul ei. FOTO

Dată publicare: 01-10-2012 12:35
Dată actualizare: 28-10-2012 03:22


Lyudmila Titchenkova

Aceasta adolescenta de 16 ani, nu este doar frumoasa, ci si foarte talentata. In mod normal, viitorul ei ar trebui sa fie unul luminos, insa daca te uiti mai bine la fotografie intelegi de ce ea este de multe ori marginalizata.

Lyudmila Titchenkova are 16 ani si traieste in orasul Nikolaev din Ucraina. A fost firava inca de cand s-a nascut si a crescut mai mult decat copiii de varsta ei. Este o fata foarte inteligenta si talentata, danseaza si canta de opt ani in formatia scolii, iar acum studiaza chitara. Anul acesta a inceput clasa a XI-a.

Riscul de sindrom Down, detectabil din saptamana a 11-a de sarcina. Afla care este metoda

Cu ani in urma parintii au observat ca Lyudmila are un ritm de crestere accelerat. Nu inaltimea a fost cea care i-a alarmat, ci faptul ca gatul fetei a crescut foarte mult, disproportionat fata de restul trupului. Din acest motiv, tanara a fost din ce in ce mai jenata sa iasa in lume si de multe ori s-a simtit marginalizata.

Medicii au stabilit ca fata are o problema medicala. Lyudmila Titchenkova a fost diagnosticata cu Sindromul Marfan, o boala genetica care afecteaza tesutul elastic din organism si care se caracterizeaza prin alungirea unor extremitati. Boala afecteaza si inima.

Tanara a fost operata acum, iar coloana vertebrala i-a fost corectata. Medicul care o are supravegheaza, dr. Dmitry Petrenko, a spus ca dupa recuperare ea va putea trai normal.

RAZBOIUL la care s-au uitat zeci de milioane de oameni! Lupta dintre piton si aligator a tinut 2 ore si jumatate! Vezi cine a castigat: VIDEO

Sursa: Pro TV


VIDEO PROTVPLUS.RO