Scrisoare unei femei parasite, citita de toata America. L-a facut de tot rasul pe fostul ei iubit

Dată publicare: 28-10-2013 22:01
Dată actualizare: 31-10-2013 06:55


scrisoare

Huffington Post a facut publica o scrisoare trimisa de o femeie fostului ei iubit, la scurt timp dupa despartire. Publicatia nu ofera numele celor doua personaje, care au trait o poveste timp de 9 luni.

Femeia spune ca pe parcursul relatiei au existat anumite semne care i-au dat de gandit in legatura cu fidelitatea partenerului ei, insa, a descoperit totul in momentul in care au decis sa ia o pauza. Atunci femeia a vazut pe Facebook ca iubitul ei nu era doar al ei, ci si al altor femei.

Ea a hotarat sa ii scrie o scrisoare pe care el sa o citeasca nu acasa, ci direct din presa.

"Dragul meu, nu iti face griji. Supararea mea va trece repede. Pedeapsa cea mai buna pentru tine e chiar viata pe care o duci. Un barbat de 40 de ani, cu realizari mediocre, incapabil de-a avea o viata intima, care minte ocazional, un barbat dat in judecata de propria lui matusa, care nu prea are parte de iubire din partea familiei, care are putini prieteni, care inca traieste in casa in care a copilarit, plina de mucegai, intr-o suburbie din New Jersey, un barbat nesigur, patetic, fara morala, nemultumit de cariera sa.

Si apoi apare o femeie care incearca sa il iubeasca, sa il incurajeze, sa umple golul din viata lui trista, iar el ii rasplateste bunatatea cu minciuni, secrete, o despartire urata bazata pe propria lui incapacitatea de-a se apropia de cineva cu care chiar ar putea avea o viata frumoasa si care strica totul cu o aventura cu o fosta, intr-un apartament aflat la doar zece blocuri distanta de casa actualei sale iubite. Un barbat care incearca sa o faca sa creada ca ea e cea care nu ii merita increderea. Un barbat care ii spune ei ca se despart dintr-un motiv pe care este incapabil sa il explice.

Asta e ceea ce te reprezinta, ceea ce esti tu: un trist, un meschin, viclean, un barbat care se plimba dintr-un hotel in altul, incapabil de o casa adevarata. Nu trebuie sa te umilesc eu, intreaga ta existenta o face pentru mine. Nu conteaza cat de mult ai medita, ai face yoga sau ai merge la psiholog, nimic din ceea ce esti nu se va schimba. Asta esti tu".

Sursa: Huffington Post

Tags: curiozitati,


VIDEO PROTVPLUS.RO