S-au dezbracat si s-au dus intr-un parc de distractii. Motivul emotionant pentru care zeci de oameni au facut acest gest

Dată publicare: 26-10-2015 15:33
Dată actualizare: 29-10-2015 06:59


parc distractii Shutterstock

Vizitatorii unui parc de distractii din orasul Southend au avut o surpriza cand au ajuns la rollercoaster. Zeci de oameni s-au dezbracat si au urcat goi in rollercoaster, insa totul a avut un scop caritabil.

Parcul de distractii Adventure Island a fost luat cu asalt de zeci de oameni care au renuntat complet la haine, pentru o cauza nobila.

Acestia au donat bani pentru o organizatie caritabila care strange fonduri pentru persoanele bolnave de cancer. Astfel, 57 de persoane care s-au dezbracat si s-au dat goi in rollercoaster, au strans 10000 de lire sterline (n.r - 13.000 euro), bani pe care i-au donat fundatiei caritabile. 

"A fost o zi superba, la care au participat atatia oameni care au facut lucruri memorabile si am strans atatia bani pentru oameni care au nevoie" a spus directorul de operatiuni al parcului de distractii.

Cei de la Fundatia Southend Hospital au declarat ca sunt impresionati de curajul acestor oameni: "Nu este usor sa te dezbraci si sa mergi in public asa, plus atentia media primita. Le multumim".

Sursa: Mirror


VIDEO PROTVPLUS.RO