“S-ar putea sa fie un incendiu in tunel.Intram sa vedem”.Anuntul care a ingrozit calatorii unui tren


Ultimul update: Duminica 13 Mai 2012 13:55
Data publicarii: Luni 27 Februarie 2012 17:12
Categorie: Bizar
tren, Londra

Conducerea cailor ferate din Marea Britanie si-a cerut oficial scuze pentru gafa incredibila a unui conductor, care a creat panica in randul pasagerilor dintr-un tren.

Calatorii care s-au aflat luni in trenul care mergea din Hastings, East Sussex, spre Londra, au fost ingroziti ca auda conducatorul anuntandu-i ceva incredibil: “Intram intr-un tunel unde s-ar putea sa fie un incendiu”.

Multi pasageri au intrat in panica, crezand ca vor muri, altii s-au gandit ca probabil conductorul isi pierduse mintile, ceea ce ar fi fost la fel de grav ca prima varianta.

Pana la urma nu s-a intamplat nimic, pentru ca incendiul de care se temea conductorul avusese loc in urma cu o saptamana. Din pacate insa, el nu fusese informat care era situatia actuala a tunelului si a considerat ca trebuie sa-si informeze pasagerii ca exista acest risc.

Purtatorul de cuvant al cailor ferate britanice a declarat ca a fost o greseala din partea conductorului sa-si sperie in acest fel pasagerii, care nu se aflau de fapt in pericol.

“Le spunem conductorilor nostri sa-si informeze mereu pasagerii, dar acest anunt a creat panica inutila, ne cerem scuze”.
 

Sursa: The Sun

Tags: tren, tunel, panica,

VIDEO PROTVPLUS.RO