O fata de 12 ani a fost obligata sa abandoneze un concurs de sah fiindca rochia ei era considerata prea "seducatoare". FOTO

Dată publicare: 30-04-2017 11:54
Dată actualizare: 03-05-2017 06:48


tabla sah

O fata, in varsta de 12 ani, din Malaysia a fost obligata sa se retraga de la un turneu de sah din cauza faptului ca rochia pe care o purta a fost considerata “prea seducatoare” de catre oficiali.

Intr-o postare pe Facebook, atrenorul de sah al tinerei si-a exprimat indignarea fata de ceea ce s-a intamplat la turneul din orasul Putrajaya, Malaysia, potrivit Metro

El a spus ca fata a ramas “extrem de socata si rusinata” cand oficialii turneului i-au facut reprosuri in timpul unei partide de sah.

“Directorul turneului a considerat ca tinuta elevei mele este prea “seducatoare”, fiind “o ispita”, aceasta remarca depasind bunul simt" a scris antrenorul fetei.

Kal a mai adaugat ca directorul i-a spus mamei fetei ca trebuie sa mearga la mall si sa-i cumpere fiicei ei o pereche de pantaloni. Din cauza faptului ca nu a avut imbracaminte de rezerva, tanara, care era campioana regionala in Kuala Lumpur, a fost fortata sa paraseasca competitia.

Un purtator de cuvant al Federatiei de Sah malaysiene a declarat ca un secretar al turneului investigheaza incidentul.
 

Sursa: Metro


VIDEO PROTVPLUS.RO