"Nimeni nu a recunoscut-o". O britanica s-a deghizat cu o burka pentru a-si recupera fiica rapita

Dată publicare: 05-08-2013 13:05
Dată actualizare: 08-08-2013 06:48


burka

O mama disperata din Anglia, acoperita din cap pana in picioare cu haine islamice, a pus la cale o actiune periculoasa de a-si recupera fiica de la tatal egiptean, scrie Daily Mail.

Alex Abou-El-Ella, de 29 de ani, din Berkshire, a riscat totul pentru a incerca sa isi salveze fiica, dupa ce aceasta a fost rapita de langa ea, de catre tatal ei.

In ciuda avertizarilor de la Ministerul de Externe din Marea Britanie de a nu calatori in Egipt, femeia s-a deghizat in localnica, cu val pe fata, si a plecat spre fiica sa.

Operatiunea a avut loc cu succes mai ales datorita unei alte femei din UK, Donya Al-Nahi, care este recunoscuta ca Jane Bond, pentru eforturile sale de a ajuta femeile sa isi salveze copiii de la familiile arabe.

"Am mers din ce in ce mai repede, costumata intr-o femeie islamica, cu val pe cap, si am prins-o pe Mona de mana. O femeie a vazut totul, dar nu mi-a putut vedea decat ochii din cauza hainelor", a declarat mama fetitei despre cum a reusit sa o recupereze.

Femeia si-a strans copilul in brate, iar dupa jumatate de ora, Mona, fetita de trei ani, si-a dat seama cine e si a intrebat-o: "Tu esti mama mea?"

Dupa ce a ajuns cu copilul in Anglia, femeia si-a anuntat sotul ca Mona se afla in siguranta, la ea acasa.
 

Sursa: Daily Mail


VIDEO PROTVPLUS.RO