Doua surori au fost complet "remodelate" de tatal lor, medic plastician. Le-a "daruit" operatii

Dată publicare: 12-12-2013 17:10
Dată actualizare: 15-12-2013 00:14


operatii estetice

Doua surori din California, Statele Unite, au ajuns practic o reclama vie pentru cabinetul medical de chirurgie plastica, detinut de tatalui lor, medic plastician.

Brittani si Charm, doua surori din Orange County, California au profitat din plin de afacerea banoasa dezvoltata de tatal lor, medic plastician. Vezi aici mai multe imagini!

Acesta nu a ezistat sa le ofere celor doua fete care nu au mai mult de 25 de ani operatii de marire a sanilor, de micsorare a nasului sau injectii cu botox, relateaza Daily Mail.

"Tatal nostru ne-a operat ca sa avem sanii la fel" a marturisit Brittani.

Totul a inceput cand Brittani a implinit 18 ani si a primit cadou o operatie de marire a sanilor: a trecut de la cupa A la C.

La 21 de ani, a suferit o "rinoplastie" prin care si-a micsorat baza nasului. Sora ei, Charm, in varsta tot de 25 de ani, a suferit prima operatie la varsta de 10 ani cand tatal ei i-a remodelat buricul.

In acest an si-a marit sanii de la 32B la 32C. Fetele isi fac regulat injectii cu botox si trec prin tratamente speciale pentru a reduce riscurile de a face riduri.

Cele doua americance cred ca operatiile la o asemenea varsta nu reprezinta o problema majora pentru ca traiesc in Orange County, o regiune ce atrage vedete si care a ajuns celebra pentru stilul de viata extravagant.

 

Consuma produse 100% romanesti si ajuta micile business-uri sa creasca! Vezi aici oferta din Saptamana Romaneasca ---> saptamanaromaneasca.stirileprotv.ro/producatori.php

Sursa: Daily Mail


VIDEO PROTVPLUS.RO